FOTO TAPETE ZA URED

Ne zanemarite izgled svojeg ureda, ipak je to prostor u kojem provodite većinu svojeg vremena i trebate mu posvetiti posebnu pažnju prilikom uređenja. Neovisno o kojoj veličini ureda govorimo svaki ima neku površinu zida koju možete urediti zidnom tapetom i unijeti osvježenje u vaš poslovni prostor.

Foto tapeta za ured ne treba isključivo biti vezana uz vašu djelatnost i brend, pogotovo ako se radi o prostoru u koji vam ne dolaze poslovni suradnici. U tom slučaju bitno je da motiv prilagodite tipu uređenja, bojama namještaja u njemu, te veličini prostora. Ako se radi o malom prostoru tada boje trebaju biti svjetlije, a motivi ili manji ili sa dubinom. Kad govorimo o open space prostoru možete ići na veće elemente, motive na pojedinom zidu. Nije potrebno niti prekrivati cijelu površinu zida foto tapetom, nego samo pojedine segmente, a možete odabrati i zidne naljepnice koje se konturno izrezuju.

Ukoliko želite kroz motiv unijeti i dozu onog čime se bavite tada možete odabrati neki dizajn koji asocira na vašu djelatnost, ali i dalje ne treba isticati logo i boje vašeg brenda. Možemo se poslužiti i bojama vašeg vizualnog identiteta i iskoristiti ih kao gradijent za background, te onda ubaciti logo i ključni slogan koji vas opisuje ili koji pruža motivaciju vašem timu.

Vizuale za zidove uredskog prostora kreiramo od postojećih materijala s kojima raspolažete ili se služimo našom bazom na linku: shop.vidime.hr

Sve vizuale možemo prilagoditi vašim površinama, a projekt uređenja zidova interijera smo učinili jednostavnijim jer pružamo cjelovito rješenje od savjetovanja, mjerenja vaših površina, grafičku pripremu, te izradu i montažom. 

Kada govorimo o materijalima za poslovne prostore preporučamo samoljepljive canvas foto tapete jer se one brže i jednostavnije postavljaju, lakše se skidaju što je iznimno važno ako govorimo o iznajmljenom poslovnom prostoru, a svojom strukturom materijala se idealno uklapaju u ambijent uredskog interijera. Zbog svoje jednostavnosti i brzine postavljanja, te nepotrebnog korištenja impregnacije i lijepila montaža samoljepljivih tapeta je puno povoljnija, a i sam print na tapetu ima nižu cijenu nego kod npr. lanenih tapeta koje se lijepe škrobnim ljepilom.

Ako želite na brz način saznati koliko iznosi print na foto tapetu za određenu dimenziju poslužite se našim shopom na linku: shop.vidime.hr. Kroz naš shop možete i sami naručiti tapetu za ured, ali ako želite naše dodatne usluge mjerenja, grafičke pripreme i montaže tada nas je potrebno kontaktirati na mail: info@vidime.hr ili na broj 00385 1 7897 057

Uređenje ureda zidnim tapetama je osvježenje koje je potrebno svakom uredskom prostoru jer ćemo kreativnim i zanimljivim rješenjima stvoriti jedinstven ugođaj u kojem će te uživati provoditi radne sate dana.

Veselimo se praznim zidovima vaših ureda jer ćemo zajedno transformirati izgled vašeg ureda!

imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER