ZIDNA TAPETA NA POZADINI ORMARA

Poslovni prostori ponekad imaju površine koje je potrebno prekriti, a nisu ravne i glatke, te jednostavne za montažu samoljepljive tapete, kao što je npr. pozadina ormara koja je okrenuta prema prolaznim dijelovima ureda. U takvim slučajevima, a radi stvaranja ljepšeg i ugodnijeg prostora moguće je takve površine brendirati i svojim dizajnom uklopiti u interijer.

Prilikom oslikavanja pozadine ormara zbog neravnih dijelova nije moguće direktno postaviti folije, te se tada prvo montiraju forex ploče koje se naknadno oslikavaju. Debljinu ploče, te broj dijelova iz kojih će kompletna površina biti prekrivena definiramo dolaskom na lokaciju i pregledom i mjerenjem površine koja se oslikava. 

Radi stvaranja ljepšeg dizajna koristimo samoljepljivu canvas foto tapetu koja se svojom mat strukturom uklapa u interijer, te nema PVC efekt, dojam obične naljepnice. Najveća moguća širina jedna trake kod samoljepljive canvas tapete je cca 130 cm, te ovisno o površini i poziciji ljepljenja odabiremo širine traka. Trake se spajaju sa preklopom od cca 1,5 m. Spoj traka sa preklopom je vidljiviji kod svijetlih dizajna i popunjavanja pozadine sa jednom bojom, a manje vidljiv kad je motiv sa gradijentom i višebojnim, šarenim dizajnom.

Ključno je dizajn na zidnoj tapeti uklopiti u sam interijer, te prilagoditi namjeni prostora. Ako govorimo o pozicijama u uredu i prostoru koji je namijenjen isključivo djelatnicima tada dizajn može biti neutralan, te ne treba isključivo biti brendiranje logom tvrtke. Radi lakšeg odabira motiva na raspolaganju vam je shop.vidime.hr

Osim bazom motiva raspolažemo sa timom koji prati projekt od početka, te vas prvo savjetuje o odabiru materijala i načinu izvođenja, te mjeri površine, grafički pripremamo materijale i na kraju izrađujemo i montiramo. 

Prilikom uređenja i brendiranja površina uredskog prostora važno je materijale koji se postavljaju na zid uskladiti sa ostalim brending elementima u prostoru, te je to još jedan razloga zašto je važno savjetovati se sa našim timom prije donošenja konačne odluke. Očekujemo vaša pitanja na mailu: info@vidime.hr

savjetujemo

Saznajte više i lako odaberite

Savjetujemo vas kako urediti prostor, najbolje iskoristiti površine i koje materijale
odabrati obzirom na željeni rezultat.

UREDENJE-INTERIJERA-FOTOTAPETAMA
UREĐENJE INTERIJERA FOTOTAPETAMA
brendiranje interijera
brendiranje interijera
cijena-brendiranja-interijera
cijena brendiranja interijera
uredenje-interijera-slikama-na-platnu
UREĐENJE INTERIJERA SLIKAMA NA PLATNU
oslikavanje-prodajnih-mjesta
OSLIKAVANJE PRODAJNIH MJESTA
oslikavanje-interijera-(3)
OSLIKAVANJE INTERIJERA
uredenje-interijera-zidnim-naljepnicama
UREĐENJE INTERIJERA ZIDNIM NALJEPNICAMA
uredenje-interijera-zidovi
BRENDIRANJE INTERIJERA ZAGREB
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER