uređenje izloga mliječnom folijom

Mliječna folija je idealan način oslikavanja izloga jer omogućuje privatnost, a istovremeno brendira poslovni prostor i prenosi reklamnu poruku prolaznicima.

Za mliječnu foliju se koristi i naziv pjeskarena folija jer svojom strukturom asocira na sitna zrna pijeska, ali je po svojoj boji bjelkasto – srebrnkasta, te upravo zbog toga daje dodatnu eleganciju staklima i dojmu cijelog izloga.

Pjeskarena folija ne zahtjeva print motiva i fotografija jer se ona može izrezivati u raznim oblicima, od nje se izrezuju slova, logotipovi, te ju često izrezujemo u linijama valova, krugova, te ostalih geometrijskih likova koje uobičajeno povezujemo sa brendom i logom tvrtke čiji izlog oslikavamo.

Na mliječnu foliju za izlog možemo raditi print motiva, fotografija, te unosom boje na njezinu pjeskarenu strukturu dodatno ćemo razigrati dizajn, te izlog učiniti zanimljivijim i privlačnijim potencijalnim kupcima.

Cijena mliječne folije za izlog bez printa, ali sa konturnim izrezivanjem u oblicima iznosi 25,00 EUR po m2. Usluga montaže se naplaćuje po m2 s tim da postoji minimalna cijena koja uključuje do 5 m2 te iznosi 40 EUR. Cijena montaže folije na izlog po m2 iznosi 7 EUR.

Osim same izrade pjeskarene folije i montaže folije na izlog u ponudi imamo i uslugu savjetovanja, te dizajna i grafičke pripreme, tako da cijeli projekt oslikavanja izloga možete riješiti na jednom mjestu.

Za svoje klijente smo pripremili i stock bazu motiva, fotografije visoke rezolucije koje možete koristiti ukoliko želite da na izlog osim loga i tekstualnih elemenata unesemo i motive koji su povezani sa vašom djelatnošću. Baza motiva na linku: shop.vidime.hr

Pjeskarena folija je mutna folija koja propušta svjetlost pogotovo u varijanti ako su dijelovi folije izrezani, te ako nema dodatnog printa motiva na njoj, ali blokira poglede. Kroz pjeskarenu foliju nije moguće vidjeti čistu sliku, nego samo zatamnjene dijelove osoba i predmeta koji se nalaze u blizini izloga. Upravo iz tog razloga spriječenog pogleda u dizajn uključujemo elemente koje izrezujemo, te na taj način određujemo koliko će stakla biti sa folijom, a koji dio bez folije. 

Da bi se kvalitetno pripremio dizajn, te donijela odluka koju foliju za izlog koristiti, te koliku površinu kojeg dijela stakla prekriti sa naljepnicama ključno je detaljno se upoznati sa djelatnošću, te sa načinom rada u samom prostoru i upravo zato iskoristite našu besplatnu uslugu savjetovanja i prepustite se u bezbrižno oslikavanje svojih staklenih površina.

Želite urediti stakla svojeg izloga, obratite nam se na: info@vidime.hr ili na 01/7897-057

savjetujemo

Saznajte više i lako odaberite

Savjetujemo vas kako urediti prostor, najbolje iskoristiti površine i koje materijale
odabrati obzirom na željeni rezultat.

Cijena-oslikavanja izloga
CIJENA OSLIKAVANJA IZLOGA
OSLIKAVANJE IZLOGA
NALJEPNICE ZA IZLOG
prozorska-grafika
PROZORSKA GRAFIKA
OSLIKAVANJE PROZORA
prozorska-grafika-cijena
PROZORSKA GRAFIKA CIJENA
folije-za-izloge
FOLIJE ZA IZLOGE
REKLAMNE NALJEPNICE ZA IZLOGE
folije-za-izloge-cijena
FOLIJE ZA IZLOGE - CIJENA
OBLJEPLJIVANJE-IZLOGA (2)
OBLJEPLJIVANJE IZLOGA
izrada-prozorske-grafike
IZRADA PROZORSKE GRAFIKE
reklama na izlogu
REKLAMA NA IZLOGU
reklamne-folije-za-stakla
REKLAMNE FOLIJE ZA STAKLA
cijena-rupicaste-folije-za-staklo
CIJENA RUPIČASTE FOLIJE ZA STAKLO
pjeskarena-folija-za-staklo-cijena
CIJENA PJESKARENE FOLIJE ZA STAKLO
reklamna-folija-za-izlog
REKLAMNE FOLIJE ZA IZLOGE
folije-za-oslikavanje-izloga
FOLIJE ZA OSLIKAVANJE IZLOGA
cijena-folije-za-oslikavanje-izloga
CIJENA FOLIJE ZA OSLIKAVANJE IZLOGA
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER