REKLAMNE PVC NALJEPNICE ZA IZLOG

Reklama na izlogu prodajnog ili uredskog prostora je najbolji jumbo plakat u gradu. To je najpovoljnija i najučinkovitija reklamna površina koju možete iskoristiti za promociju svojeg brenda, isticanje posebnih ponuda, te usluga i proizvoda koje nudite. 

Neovisno koju vrstu folije odaberete za oslikavanje izloga efekt reklame će biti vidljiv. A koju vrstu folije odabrati ovisi o dizajnu koji će se istaknuti na izlogu, te o tome koliko i kada se želite zaštititi od pogleda prolaznika.

Možete odabrati prozorsku rupičastu grafiku koja se koristi kad se prekriva cijela površina stakla, te vam ona omogućuje nesmetane poglede iz prostora prema van, ali isto tako u večernjim satima, ako je u prostoru upaljeno svijetlo efekt reklame na foliji se djelomično gubi, te je vidljivo u prostor izvana. Ova folija je idealna za djelatnosti koje ne rade u večernjim satima, te za one kojima priroda posla ne diktira da treba biti potpuna diskrecija osoba koje se ne nalaze u prostoru. 

U ponudi za izloge je i pjeskarena folija s kojom nije potrebno prekriti cijelu površinu stakla jer se ona može izrezivati u željenim oblicima, a na nju se može raditi i tisak, tako da se željene boje, dizajn, logo, fotografije i poruke lako prenose publici.

Za neke staklene površine potrebno je koristiti i punu naljepnicu koja totalno blokira poglede s obje strane, te je ona dobro rješenje ako želimo spriječiti poglede izvana u svim varijantama i ako prekrivamo neke neželjene elemente koji se nalaze iza stakla, poput polica ili neke dijelove skladišnih prostora. 

Prozirna folija za izloge sa tiskom se koristi kada prekrivamo cijelu površinu izloga, a želimo ostaviti dijelove izloga bez boje, te ćemo tada dobiti 100 % providnost kroz staklo u onim dijelovima gdje je minimalna pokrivenost folije bojom ili gdje uopće nema tiska, te kod nje možemo postići efekt kao da boja polako nestaje, slabi njezin intenzitet.

Da bi odabrali foliju koja će najbolje zadovoljiti vaše potrebe savjetujte se sa našim timom, te iskoristite našu uslugu grafičke pripreme, izrade i montaže i na jednom mjestu dogovorite kompletni projekt oslikavanja izloga.

Vaše ideje i želje javite nam na mail: info@vidime.hr ili pozivom na 01/7897-057

Da bi put stvaranja vašeg dizajna bio brz i učinkovit pripremili smo i bazu motiva na linku: shop.vidime.hr. Bazu možete pretraživati i kroz search tab unosom željene teme.

savjetujemo

Saznajte više i lako odaberite

Savjetujemo vas kako urediti prostor, najbolje iskoristiti površine i koje materijale
odabrati obzirom na željeni rezultat.

Cijena-oslikavanja izloga
CIJENA OSLIKAVANJA IZLOGA
OSLIKAVANJE IZLOGA
NALJEPNICE ZA IZLOG
prozorska-grafika
PROZORSKA GRAFIKA
OSLIKAVANJE PROZORA
prozorska-grafika-cijena
PROZORSKA GRAFIKA CIJENA
folije-za-izloge
FOLIJE ZA IZLOGE
REKLAMNE NALJEPNICE ZA IZLOGE
folije-za-izloge-cijena
FOLIJE ZA IZLOGE - CIJENA
OBLJEPLJIVANJE-IZLOGA (2)
OBLJEPLJIVANJE IZLOGA
izrada-prozorske-grafike
IZRADA PROZORSKE GRAFIKE
reklama na izlogu
REKLAMA NA IZLOGU
reklamne-folije-za-stakla
REKLAMNE FOLIJE ZA STAKLA
cijena-rupicaste-folije-za-staklo
CIJENA RUPIČASTE FOLIJE ZA STAKLO
pjeskarena-folija-za-staklo-cijena
CIJENA PJESKARENE FOLIJE ZA STAKLO
reklamna-folija-za-izlog
REKLAMNE FOLIJE ZA IZLOGE
folije-za-oslikavanje-izloga
FOLIJE ZA OSLIKAVANJE IZLOGA
cijena-folije-za-oslikavanje-izloga
CIJENA FOLIJE ZA OSLIKAVANJE IZLOGA
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER