REKLAMNE FOLIJE ZA IZLOGE

Reklamne folije za izloge su najbolji način privlačenja pogleda kupaca na vašu ponudu koja se skriva iza staklene površine. Neovisno koju vrstu folije koristili za oslikavanje izloga, te koliko je velika površina prekrivena reklamnom folijom, željeni efekt će se postići, te će vaša reklama biti vidljiva. Povećavanjem vidljivosti jačate svoj brend, postajete prepoznatljivi u segmentu usluga ili proizvoda koje nudite tržištu, te se ističete u odnosu na konkurenciju.

Prednosti koje donose reklamne folije za izlog su višestruke, a investicija je minimalna u odnosu na rezultate koje će te ostvariti. 

Kod odabira idealne reklamne folije za izlog ključno je upoznati nas sa vrstom i namjenom poslovnog prostora, te izgledom i veličinom izloga s kojim raspolažete. Detaljne informacije omogućit će nam odabir idealne folije za vaše potrebe. Od prozorske rupičaste grafike, preko pune naljepnice za stakla do pjeskarene folije, te mogućnosti koje nam iste pružaju, stvorit ćemo reklamu prilagođenu vama.

Prozorska rupičasta folija je idealna kada želimo cijelu površinu izloga prekriti reklamom i od vaše staklene površine stvoriti jumbo plakat. Njezina rupičasta struktura omogućuje 100% prolazak svjetlosti u vaš prostor, zaklanja vas od pogleda prolaznika, te omogućuje pogled prema van. Njezin nedostatak je što u večernjoj varijanti kad je u prostoru upaljeno svijetlo, intenzitet reklame se gubi i omogućen je pogled u prostor izvana.

Puna naljepnica za staklo pružit će snažni reklamni efekt jer kroz nju ne prolazi svjetlost, te je upravo zbog toga vidljivost ponude otisnute na foliji uvijek ista. Njezin nedostatak je taj što je blokiran ulazak prirodne svjetlosti u prostor i onemogućen je pogled iz prostora prema van. Upravo zbog toga puna naljepnica za izlog se koristi u slučajevima kad želimo prekriti skladišne dijelove unutar poslovnog prostora ili leđa polica sa proizvodima, te bilo koji drugi nedostatak koji ne želimo da bude vidljiv sa vanjske strane izloga.

Puna naljepnica za izlog se može koristiti i na način da se ne prekriva cijela površina stakla, nego se naljepnica izrezuje u željenim oblicima, te se na taj način ne spriječi pogled u prostor i iz njega, te je prolazak svjetlosti osiguran. Uobičajeno je koristimo kad želimo istaknuti samo logo, te tekstualne poruke ili popis usluga/proizvoda, te ju je zgodno koristiti za oblike poput oblaka, krugova, linija, te svih ostalih elemenata koje želimo iskoristiti za pretvaranje izloga u interesantnu i primamljivu reklamnu površinu. 

Pjeskarena folija za staklo ima neograničene mogućnosti primjene. Može se samo izrezivati u linijama i oblicima bez ikakvog otiska ili se može koristiti za tisak vizualnog rješenje, te dodatno isto i izrezivati. Možemo prekriti cijelu površinu izloga ili samo djelomično oslikati izlog. Odabir ovisi isključivo o potrebama klijenta i vizualnom rješenju kojeg smo pripremili.

Svaka reklamna folija za izloge donijet će pozitivne učinke vašem poslovanju i upravo zato ulaganje u reklamu na izlogu nije trošak nego dobra investicija.

Kad uz sebe imate VIDIME tim projekt oslikavanja izloga bit će jednostavan jer imate podršku od savjetovanja, grafičke pripreme i vizualizacije do izrade i montaže.

Veselimo se vašim upitima koje nam šaljite na: info@vidime.hr

reeklamne folije za izloge
savjetujemo

Saznajte više i lako odaberite

Savjetujemo vas kako urediti prostor, najbolje iskoristiti površine i koje materijale
odabrati obzirom na željeni rezultat.

Cijena-oslikavanja izloga
CIJENA OSLIKAVANJA IZLOGA
OSLIKAVANJE IZLOGA
NALJEPNICE ZA IZLOG
prozorska-grafika
PROZORSKA GRAFIKA
OSLIKAVANJE PROZORA
prozorska-grafika-cijena
PROZORSKA GRAFIKA CIJENA
folije-za-izloge
FOLIJE ZA IZLOGE
REKLAMNE NALJEPNICE ZA IZLOGE
folije-za-izloge-cijena
FOLIJE ZA IZLOGE - CIJENA
OBLJEPLJIVANJE-IZLOGA (2)
OBLJEPLJIVANJE IZLOGA
izrada-prozorske-grafike
IZRADA PROZORSKE GRAFIKE
reklama na izlogu
REKLAMA NA IZLOGU
reklamne-folije-za-stakla
REKLAMNE FOLIJE ZA STAKLA
cijena-rupicaste-folije-za-staklo
CIJENA RUPIČASTE FOLIJE ZA STAKLO
pjeskarena-folija-za-staklo-cijena
CIJENA PJESKARENE FOLIJE ZA STAKLO
reklamna-folija-za-izlog
REKLAMNE FOLIJE ZA IZLOGE
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER