PROZORSKA GRAFIKA CIJENA

Prozorska grafika uključuje sve vrste folija koje se postavljaju na izloge, prozore, na sve staklene površine u različite svrhe.

Ovisno o vašim potrebama, te efektu i učinku koji želite ostvariti primjenjuju se i različite vrste folija.

Cijena prozorske grafike se obračunava po m2 kako za samu izradu folije tako i za montažu iste. Cijena ovisi o vrsti folije, o tome želite li i print na foliju ili samo njezino izrezivanje u određenim oblicima, te želite li našu uslugu mjerenja i montaže ili ne. Kada se radi o velikim površinama svakako bi vam preporučili i našu uslugu montaže.

Cijena rupičaste prozorske grafike sa printom vizuala iznosi 150,00 kn/m2, a njezina montaža za područje grada Zagreba iznosi 30,00 kn/m2 s tim da je najmanja obračunska jedinica za uslugu montaže 250,00 kn. Rupičasta prozorska grafika se primjenjuje kada želite kompletno staklo ili izlog prekriti folijom, te želite kompletnu površinu pretvoriti u vašu reklamu, vaš jumbo plakat.

Osim same izrade i montaže prozorske grafike kod nas možete dobiti i uslugu savjetovanja i to ne samo za odabir vrste folije nego i savjeta prilikom kreiranja vizualnog rješenja, bazu fotografija visoke rezolucije sa preko 100 milijuna motiva za različite djelatnosti, uslugu grafičke pripreme, te vizualizacije odabranog rješenja na vašoj površini prije same izrade.

Cijena prozorske grafike niti jednom našem klijentu nije bila visoka, jer je vaš izlog ili bilo koja druga staklena površina poslovnog prostora vaša besplatna površina koju će te iskoristiti i pretvoriti je u jumbo plakat. Jumbo plakat poznat i kao bilboard mjesečno vas košta na nekoj gradskoj lokaciji cca 10.000,00 kn, a oslikavanje izloga od 15 m 2 je investicija od cca 3000,00 kn. Osim niže cijene usluge u samom startu vaš izlog je bolji jumbo plakat jer on neće stajati samo mjesec dana, on će stajati nekoliko godina, pa zamislite koliko ljudi će u tih par godina vidjeti reklamu na vašem izloga, a koliko će ih vidjeti u mjesec dana na jumbo plakatu? Na svom izlogu biti će te stalno prisutni, a to znači da će te u nekom trenutku postati interesantni i onim prolaznicima koji do neki dan ili koji mjesec prije nisu ni znali da će trebati vas, vaš proizvod ili vašu uslugu. 

Reklama na vašem izlogu je važna jer prolaznik zna da upravo sada može ući u vaš prostor i upoznati se detaljnije sa vama i vašim uslugama. Vaš izlog je pozivnica, on je ogledalo vas i vašeg brenda, on privlači, potiče potrebu i skreće pažnju. 

Zamislite koliko emocija možete probuditi kod svojih kupaca i koliko pozitivnog učinka možete postići samo jednom prozorskom grafikom. I upravo zato cijena prozorske grafike nikome nije previsoka, ono što ljude ponekad dugo drži na distanci da se upuste u projekt oslikavanja izloga ili prozora je vrijeme koje im nedostaje ili inspiracija ili jednostavno ne znaju od kuda krenuti i gdje će dobiti kompletnu uslugu, a da ne moraju kucati na 100 vrata.

Upravo zato smo mi za naše klijente pripremili projekte i radove kao inspiraciju, pripremili smo bazu fotografija – shop.vidime.hr koja im je na raspolaganju, imamo i grafičkog dizajnera koji će sve to lijepo posložiti i vizualno prikazati rješenje, a na samom kraju ćemo sve to izraditi i montirati i to upravo na foliji koja će najbolje zadovoljiti sve vaše potrebe. Za sve ovo potrebno nam je cca tjedan dana, pa zašto čekati, krenimo sada stvarati pravo rješenje za vas, obratite nam se: info@vidime.hr

prozorska-grafika-cijena
savjetujemo

Saznajte više i lako odaberite

Savjetujemo vas kako urediti prostor, najbolje iskoristiti površine i koje materijale
odabrati obzirom na željeni rezultat.

Cijena-oslikavanja izloga
CIJENA OSLIKAVANJA IZLOGA
OSLIKAVANJE IZLOGA
NALJEPNICE ZA IZLOG
prozorska-grafika
PROZORSKA GRAFIKA
OSLIKAVANJE PROZORA
prozorska-grafika-cijena
PROZORSKA GRAFIKA CIJENA
folije-za-izloge
FOLIJE ZA IZLOGE
REKLAMNE NALJEPNICE ZA IZLOGE
folije-za-izloge-cijena
FOLIJE ZA IZLOGE - CIJENA
OBLJEPLJIVANJE-IZLOGA (2)
OBLJEPLJIVANJE IZLOGA
izrada-prozorske-grafike
IZRADA PROZORSKE GRAFIKE
reklama na izlogu
REKLAMA NA IZLOGU
reklamne-folije-za-stakla
REKLAMNE FOLIJE ZA STAKLA
cijena-rupicaste-folije-za-staklo
CIJENA RUPIČASTE FOLIJE ZA STAKLO
pjeskarena-folija-za-staklo-cijena
CIJENA PJESKARENE FOLIJE ZA STAKLO
reklamna-folija-za-izlog
REKLAMNE FOLIJE ZA IZLOGE
folije-za-oslikavanje-izloga
FOLIJE ZA OSLIKAVANJE IZLOGA
cijena-folije-za-oslikavanje-izloga
CIJENA FOLIJE ZA OSLIKAVANJE IZLOGA
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER