POP-UP ZID

Savršeno Rješenje za Vaše Sajmove, Evente i Konferencije.
 
Planirate sajam, event ili konferenciju – prvi dojam je ključan. Vaš štand ili prostor za prezentaciju treba privući pažnju, istaknuti vaš brand i ostaviti nezaboravan prvi dojam. Upravo za to služe samostojeći zidovi, jer oni su vizualno impresivno rješenje za sve vaše promotivne potrebe.  
 
Pop-up zidovi su prenosive, lagane konstrukcije dizajnirane za efektan prikaz vašeg brenda ili poruke. Odlikuju ih jednostavna montaža i demontaža, te visoko kvalitetni print. Idealni su za stvaranje dinamičkih i interaktivnih štandova koji će vas istaknuti među izlagačima.

Prednosti photo wall-a:

Jednostavnost korištenja: Brza i laka postava bez potrebe za dodatnim alatima omogućuje vam da uštedite vrijeme i resurse. Samo jedna osoba u 15-tak minuta može složiti cijeli Pop-up zid.

Prilagodljiv Dizajn: Možete postaviti unificirani dizajn koji će te koristiti uvijek i u svim prilikama, a možete i mijenjati vizualno rješenje na istoj konstrukciji prema potrebi.

Prenosivost: Foto wall je lagan i lako se transportira, što ga čini idealnim za događanja na različitim lokacijama. Dolazi u koferu na kotačima.

Profesionalan izgled: Sa savršenom kombinacijom boja i visoke rezolucije tiska, vaš štand će izgledati profesionalno i privlačno.

Bilo da se radi o sajmu, konferenciji ili korporativnom eventu, pop-up zidovi su idealno rješenje za postizanje maksimalne vidljivosti. Obavezno ih trebate iskoristiti za fotografiranje jer će te na taj način svoju vidljivost prenijeti na puno širu publiku i to kroz puno dulje vrijeme od trajanja samog sajma.
 
Za više informacija o Photo wall-u i kako ih možete koristiti za unapređenje vašeg sljedećeg događanja, slobodno nas kontaktirajte na: info@vidime.hr
savjetujemo

Saznajte više i lako odaberite

roll-up banner
ROLL-UP BANNER
promocija-na-sajmovima-cijena
PROMOCIJA NA SAJMOVIMA!
pop-up-zid-sajmovi
POP-UP ZID
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER