Subtitle

OSLIKAVANJE PROZORA

Some description text for this item

Svaki poslovni prostor ima prozore, ponekad su oni vidljivi sa vanjske strane jer je pozicija ureda smještena u prizemnom dijelu zgrade, a ponekad su to prozori na visokim katovima. Bez obzira na kojoj su poziciji oni su površina koju trebate iskoristiti za promociju svojeg brenda i poslovanja.

Ako se radi o prizemnim uredima tada je ključno oslikati ih sa vanjske strane i pokazati svim prolaznicima tko i kakva ponuda se skriva iza stakla i zidova. Biti vidljivi znači potaknuti ljude, skrenuti njihovu pažnju i pobuditi im interes za vama i vašim proizvodima i uslugama. Osim što će te oslikavanjem prozora probuditi nečiju pažnju, postojećim klijentima olakšat će te pronalazak vaše lokacije i pokazati svoju profesionalnost. 

Svaka oslikana površina vašeg ureda bez obzira radi li se o oslikavanju prozora sa unutarnje ili vanjske strane ostavit će ključni dojam na vaše postojeće, a i buduće kupce.

Ponekad se samo želimo folijom za prozore sakriti od neželjenih pogleda, a ponekad želimo spriječiti ulazak direktnih zraka sunca koje nas ometaju u radu. Bez obzira koja potreba bila, sve folije se prilagođavaju upravo vama. Ako se želite sakriti od neželjenih pogleda onda su za vas idealne folije poput pjeskarene folije ili folije za zatamnjivanje prozora. Bez obzira koju odaberete možemo je kombinirati ili sa printom vašeg vizuala direktno na foliju ili možemo koristiti dvije vrste folija, tako što ćemo sa unutarnje strane postaviti foliju koja će vas zaštititi od pogleda, a sa vanjske strane ćemo napraviti djelomično oslikavanje sa konturno rezanima naljepnicama. Tako ćemo oslikavanjem prozora postići dvostruki efekt.

Konturno izrezane naljepnice idealne su za djelomično oslikavanje prozora, a to znači da ćemo ih koristiti za logotipove, natpise ili pojedinačne oblike i elemente. One mogu biti u bojama prema odabiru iz naše tom karte, ali mogu se raditi i kao print varijanta vašeg vizualnog rješenja.

Oslikavanje prozora rupičastom folijom se koristi kada želite preko cijele površine prozora staviti foliju, ali sa vizualnim rješenjem koje će biti sa vanjske ili unutarnje strane prozora ovisno o tome s koje strane želite dobiti brending. Ona u svojoj strukturi ima sitne rupice koje propuštaju potrebno dnevno svjetlo.

Naše dugogodišnje iskustvo pokazalo je da je pjeskarena folija idealna za oslikavanje prozora ukoliko želite brending sa istovremenim skrivanjem od neželjenih pogleda, a opet postići efektno uređenje. Pjeskarena folija se za oslikavanje prozora koristi i na način da se samo konturno izrezuje, a to znači da pojedine logotipove i natpise možemo izdvojiti iz folije, pa će sve oko njih biti folija ili obrnuto. Odabir isključivo ovisi o tome koliku površinu prozora želite prekriti folijom.

Osim na prozorima pjeskarena folija se preporuča na svim staklenim površinama unutar samog interijera jer vam omogućuje elegantan i cjenovno prihvatljiv brending sa istovremenim stvaranjem prostora diskrecije u odabranim uredima ili sobama za sastanke.

Prostori odnosno djelatnosti koje najčešće odabiru pjeskarenu foliju za oslikavanje prozora su: poliklinike, stomatološke ordinacije, knjigovodstveni i konzalting uredi, IT tvrtke, beauty centri, fitnes centri i teretane, igraonice, privatna veleučilišta i škole stranih jezika.

Neovisno o tome koju opciju oslikavanja prozora odaberete svaka će imati pozitivan učinak na vaše poslovanje, a uz naše savjetovanje i cjelovitu uslugu rezultat uspješnog oslikavanja prozora neće izostati, te nam se obratite na: info@vidime.hr

savjetujemo

Saznajte više i lako odaberite

Savjetujemo vas kako urediti prostor, najbolje iskoristiti površine i koje materijale
odabrati obzirom na željeni rezultat.

Cijena-oslikavanja izloga
CIJENA OSLIKAVANJA IZLOGA
OSLIKAVANJE IZLOGA
NALJEPNICE ZA IZLOG
prozorska-grafika
PROZORSKA GRAFIKA
OSLIKAVANJE PROZORA
prozorska-grafika-cijena
PROZORSKA GRAFIKA CIJENA
folije-za-izloge
FOLIJE ZA IZLOGE
REKLAMNE NALJEPNICE ZA IZLOGE
folije-za-izloge-cijena
FOLIJE ZA IZLOGE - CIJENA
OBLJEPLJIVANJE-IZLOGA (2)
OBLJEPLJIVANJE IZLOGA
izrada-prozorske-grafike
IZRADA PROZORSKE GRAFIKE
reklama na izlogu
REKLAMA NA IZLOGU
reklamne-folije-za-stakla
REKLAMNE FOLIJE ZA STAKLA
cijena-rupicaste-folije-za-staklo
CIJENA RUPIČASTE FOLIJE ZA STAKLO
pjeskarena-folija-za-staklo-cijena
CIJENA PJESKARENE FOLIJE ZA STAKLO
reklamna-folija-za-izlog
REKLAMNE FOLIJE ZA IZLOGE
folije-za-oslikavanje-izloga
FOLIJE ZA OSLIKAVANJE IZLOGA
cijena-folije-za-oslikavanje-izloga
CIJENA FOLIJE ZA OSLIKAVANJE IZLOGA
imate
ideju/projekt?
Subtitle

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU
Subtitle

NEWSLETTER