OBLJEPLJIVANJE IZLOGA

Iskoristite mogućnost koju vam daje vaša besplatna reklamna površina i obljepite izlog reklamom po mjeri svojeg biznisa. Neovisno koje je područje vaše djelatnosti obljepljenim izlogom privući ćete pažnju prolaznika i pretvoriti ih u svoje kupce. 

Za obljepljivanje izloga koristi se više vrsta folija, a odabir najbolje za vas ovisi isključivo o vašim potrebama i željama. Koliko površine želite prekriti folijom za izloge, te koliko želite biti zaštićeni od pogleda prolaznika.

Uobičajeno se za obljepljivanje izloga koristit prozorska rupičasta grafika koja vam omogućuje da cijelu površinu izloga pretvorite u reklamu, a istovremeno vam ne zaklanja ulazak svjetlosti u prostor. Kada se želimo 100% zaštititi od pogleda prolaznika, a istovremeno dobiti punu površinu za reklamu tada koristimo punu naljepnicu, ali u tom slučaju svjetlost izvana ne prolazi u unutrašnjost prostora.

Ukoliko želite ostaviti mogućnost prolaska određene doze svjetlosti, ali se sigurno zaštititi od pogleda izvana tada ćemo koristiti pjeskarenu foliju na koju ćemo otisnuti vaše vizualno rješenje. Kod pjeskarene folije vizual koji je postavljen sa vanjske strane bit će vidljiv i sa unutarnje strane, ali zrcaljeno.

Postoji i djelomično obljepljivanje izloga za koje koristimo konturno izrezane naljepnice iz folija u bojama ili izrezivanje određenih elemenata i oblika. Kod ovog načina obljepljivanja izloga treba biti pažljivu u odabiru boja, te dobiti dovoljni kontrast boja da bi se osigurala uočljivost reklame na izlogu.

Neovisno koju vrstu folije odabrali za obljepljivanje izloga osigurali ste si pozitivan pomak u svojem poslovanju, istaknuli ste se u odnosu na konkurenciju, te pokazali svoju ponudu na pravom mjestu.

Kao što naša poznata izreka kaže: „Svaka slika govori tisuću riječi“, tako i reklama na vašem obljepljenom izlogu će izazvati niz emocija kod svakog prolaznika i pretvoriti ih u vjerne klijente. 

Obljepljivanje izloga je dostupno svakome, a uz naša cjelovita rješenja vaš izlog će uskoro postati ogledalo vašeg brenda. Imate ideju, ne znate od kuda krenuti, javite nam se na mail: info@vidime.hr

OBLJEPLJIVANJE-IZLOGA
OBLJEPLJIVANJE-IZLOGA (2)
savjetujemo

Saznajte više i lako odaberite

Savjetujemo vas kako urediti prostor, najbolje iskoristiti površine i koje materijale
odabrati obzirom na željeni rezultat.

Cijena-oslikavanja izloga
CIJENA OSLIKAVANJA IZLOGA
OSLIKAVANJE IZLOGA
NALJEPNICE ZA IZLOG
prozorska-grafika
PROZORSKA GRAFIKA
OSLIKAVANJE PROZORA
prozorska-grafika-cijena
PROZORSKA GRAFIKA CIJENA
folije-za-izloge
FOLIJE ZA IZLOGE
REKLAMNE NALJEPNICE ZA IZLOGE
folije-za-izloge-cijena
FOLIJE ZA IZLOGE - CIJENA
OBLJEPLJIVANJE-IZLOGA (2)
OBLJEPLJIVANJE IZLOGA
izrada-prozorske-grafike
IZRADA PROZORSKE GRAFIKE
reklama na izlogu
REKLAMA NA IZLOGU
reklamne-folije-za-stakla
REKLAMNE FOLIJE ZA STAKLA
cijena-rupicaste-folije-za-staklo
CIJENA RUPIČASTE FOLIJE ZA STAKLO
pjeskarena-folija-za-staklo-cijena
CIJENA PJESKARENE FOLIJE ZA STAKLO
reklamna-folija-za-izlog
REKLAMNE FOLIJE ZA IZLOGE
folije-za-oslikavanje-izloga
FOLIJE ZA OSLIKAVANJE IZLOGA
cijena-folije-za-oslikavanje-izloga
CIJENA FOLIJE ZA OSLIKAVANJE IZLOGA
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER