IZRADA PROZORSKE GRAFIKE

Prozorska grafika je idealan i višefunkcionalni način oslikavanja staklenih površina izloga. Osim što izradom prozorske grafike stvarate prostor diskrecije za djelatnike i klijente ujedno je koristimo za promociju vašeg brenda i usluga na vlastitoj površini izloga.

Koja će se vrsta folije koristiti prilikom izrade prozorske grafike ovisi o nekoliko faktora. Ako želite prekriti cijelu površinu izloga koristit ćemo prozorsku rupičastu grafiku, punu printanu foliju ili pjeskarenu foliju sa vizualnim rješenjem. Želimo li samo djelomično prekriti površinu izloga tada ćemo prilikom izrade prozorske grafike koristiti folije u bojama koje ćemo izrezivati u željenim oblicima ili ćemo punu ili pjeskarenu foliju sa ili bez printa isto tako izrezivati u željena slova i oblike. Odabir vrste folije ovisit će o kreiranom vizualnom rješenju, ali i o efektu koji želite dobiti sa folijom, želite li se sakriti od pogleda izvana ili ne. Odluku o vrsti folije koja će se koristiti prilikom izrade prozorske grafike donijet će te lakše uz našu pomoć jer ćemo vas savjetovati i detaljno vam objasniti i pokazati uzorke svih folija koje su vam na raspolaganju.

Osim same izrade i montaže prozorske grafike, naš tim vam može pružiti i uslugu kreiranja vizualnog rješenja koji će vaš izlog pretvoriti u jumbo plakat  u svrhu privlačenja pogleda prolaznika s ciljem da svima pokažete svoju ponudu i vrijednosti. Reklamom na izlogu postat će te interesantniji potencijalnim klijentima, izdvojit će te se od konkurencije, a svojim postojećim klijentima pokazati profesionalnost.

Izrada prozorske grafike za vaš izlog je najbolja, a istovremeno minimalna investicija u promociju vašeg brenda jer koristite vlastitu besplatnu površinu izloga. Vaša reklama nalazi se na najboljoj lokaciji, tu je gdje ste i vi. 

Želite iskoristiti svoj izlog za postizanje boljih poslovnih rezultata, ali ne znate od kuda krenuti, obratite nam se i zajedno ćemo kreirati idealno vizualno rješenje za vas i izraditi prozorsku grafiku prilagođenu vašim potrebama. Dovoljno je da nam na mail: info@vidime.hr pošaljete poruku ŽELIM BRENDIRANI IZLOG i ostavite kontakt podatke i mi ćemo vam se javiti!

izrada-prozorske-grafike
savjetujemo

Saznajte više i lako odaberite

Savjetujemo vas kako urediti prostor, najbolje iskoristiti površine i koje materijale
odabrati obzirom na željeni rezultat.

Cijena-oslikavanja izloga
CIJENA OSLIKAVANJA IZLOGA
OSLIKAVANJE IZLOGA
NALJEPNICE ZA IZLOG
prozorska-grafika
PROZORSKA GRAFIKA
OSLIKAVANJE PROZORA
prozorska-grafika-cijena
PROZORSKA GRAFIKA CIJENA
folije-za-izloge
FOLIJE ZA IZLOGE
REKLAMNE NALJEPNICE ZA IZLOGE
folije-za-izloge-cijena
FOLIJE ZA IZLOGE - CIJENA
OBLJEPLJIVANJE-IZLOGA (2)
OBLJEPLJIVANJE IZLOGA
izrada-prozorske-grafike
IZRADA PROZORSKE GRAFIKE
reklama na izlogu
REKLAMA NA IZLOGU
reklamne-folije-za-stakla
REKLAMNE FOLIJE ZA STAKLA
cijena-rupicaste-folije-za-staklo
CIJENA RUPIČASTE FOLIJE ZA STAKLO
pjeskarena-folija-za-staklo-cijena
CIJENA PJESKARENE FOLIJE ZA STAKLO
reklamna-folija-za-izlog
REKLAMNE FOLIJE ZA IZLOGE
folije-za-oslikavanje-izloga
FOLIJE ZA OSLIKAVANJE IZLOGA
cijena-folije-za-oslikavanje-izloga
CIJENA FOLIJE ZA OSLIKAVANJE IZLOGA
imate
ideju/projekt?

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM I KRENIMO STVARATI PRAVO RJEŠENJE ZA VAS!

PRIJAVITE SE NA NAŠU
MAILING LISTU

NEWSLETTER